Willem J Overvliet

Even voorstellen, ik ben Willem J Overvliet (1938). Mijn dorst naar heelheid bracht mij ooit in contact met therapiegroepen en inspireerde mij om zelf therapeut te worden. Ik volgde diverse opleidingen in de Transpersoonlijke therapie. Transpersoonlijk betekent letterlijk boven de persoon uitstijgen. Dat wil zeggen dat het niet meer  gaat  over om iemand anders te worden, maar ons  te herinneren en te ervaren wat we al zijn.  Het gaat dus veeleer om het loslaten van onze gehechtheid aan een verzonnen persoonlijkheid . Daarnaast heb ik me ook laten inspireren door Dzogchen ( Tibetaans boeddhisme) en Advaita vedanta( hindoeïstische filosofie). Sinds 1976 ben ik actief in de therapiewereld. Gedurende die periode ben ik langzamerhand gekomen tot een manier van werken die ik Bevrijdend Ademwerk noem.  Daarnaast geef ik sinds 2006  vier kwalitatief hoogwaardige beroepsopleidingen in Ademwerk. https://www.ademwerkopleidingen.nl  Ik ben dankbaar voor de leraren die met mij hun ervaringen hebben gedeeld, zodat ik deze krachtige methoden kon ontdekken die de weg vrijmaken naar innerlijke bevrijding zonder dat daar kunstmatige hulpmiddelen voor nodig zijn.

Bevrijdend Ademwerk. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Share This: