Tarieven

Een orientatie-of intakegesprek is vrijblijvend en kostenloos. Individuele consulten € 80,- ( circa 2 uur). Consulten met partner, collega, vriend(in) € 60,- per persoon (circa 2 uur).  Studenten en uitkeringsgerechtigen kunnen in overleg een gereduceerd tarief betalen.

Zoals je begrijpt wil ik voor dit werk redelijk betaald worden. Maar als je echt problemen hebt met betalen, valt er te praten. Mijn principe is dat geld nooit een belemmering mag zijn voor Bevrijdend-Ademwerk. Ik heb dan ook nooit ‘nee’ tegen iemand hoeven zeggen vanwege geld.

Ook al heb je niet de financiele middelen om een individueel ontwikkelings-traject te betalen, soms is het toch mogelijk  financiele middelen te vinden.   Soms zijn werkgevers  bereid een deel van de kosten te betalen, wanneer dit het functioneren van de werknemer ten goede komt, bijvoorbeeld bij een burnout.

Na ieder consult ontvang je direct de factuur, deze dient contant betaalt te worden. Er is geen mogelijkheid om te pinnen. Kun je door bepaalde omstandigheden een gemaakte afspraak niet nakomen of wil je de afspraak annuleren, neem dan tijdig telefonisch contact met mij op. Annulering via email kan ik helaas niet accepteren. De afspraak kan kosteloos worden verzet of geannuleerd tot 24 uur  voor de gemaakte afspraak. Bij annulering binnen 24 uur worden de kosten van het consult in rekening gebracht.De adem verbreekt de regelmaat waar wij doen verstarren

Bevrijdend Ademwerk. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Share This: