Stromen

Stromen staat voor een op natuurlijke wijze optredende bewustzijnstoestand waarin emoties werkzaam zijn. Zij beantwoorden aan hun doel door de energie te leveren die nodig is om adequaat te reageren op omstandigheden en gebeurtenissen. Wanneer je merkt dat je welzijn wordt bedreigd en je onmiddellijk een sterke angst-energie door je heen voelt stromen, die je aanzet  om resoluut iets te doen, dan heb je de toestaand van stromen ervaren. Hetzelfde geldt als je verdriet-energie of woede-energie in je voelt opwellen Ik noem dit ‘emotioneel stromen’. ‘Stromen’ betekent in feite mee stromen met elke innerlijke gevoelsbeweging. We zijn aanwezig bij wat zich aandient We duwen niets weg en we grijpen niets vast. Met stromen worden gevoelens volledig geaccepteerd.

Emotioneel stromen integreert alle aspecten van de mens. Stromen gebeurt als ons afgescheiden en verdeelde ik weer als één geheel gaat functioneren. Wanneer er sprake is van stromen beweegt zich binnen in het lichaam een sterke en vitaal krachtige emotionele energie die zich al dan niet uiterlijk kan manifesteren. Varend op die stroom van het leven lijkt ons werk en onze relaties dan zonder moeite te gaan en gaat onze creativiteit werken. We hebben het gevoel dat we ‘ in topconditie zijn’, ‘dat alles op rolletjes gaat’, dat alles meezit en ‘ dat we alles onder controle hebben’. Het is een bewustzijnstoestand waarin emotionele gevoelens kunnen worden getransformeerd in vrije energie. Vanuit deze vrije energie hebben we een goed beeld van de werkelijkheid en wat de werkelijkheid met ons op dat moment doet. Dit gaat vaak gepaard met een verandering van zelfbeeld.

htts://www.ademwerkopleidingen.nl

Bevrijdend Ademwerk. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Share This:

Gepubliceerd door

Willem Overvliet

Ik help je om je adem te bevrijden van alles wat je is opgelegd,maar ook van wat je jezelf hebt opgelegd. Zodat je weer vrij en onbevangen kunt leven.