Praktijk informatie

Bevrijdend ademwerk is de praktijk van Willem J Overvliet. Adres: St.Bonifatiusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Dit is tevens het Postadres.   Email: willemovervliet@gmail.com. Het telefoonnummer van de praktijk is 070-3200035. Alle telefonisch contact loopt via dit vaste nummer. Ik ben niet mobiel bereikbaar. Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00-10.00 uur en van 17.00-18.00 uur. Deze uren zijn speciaal voor informatie en het maken van afspraken. Je krijgt mij dan rechtstreeks aan de lijn. Als je mij op andere uren belt dan krijg je bijna altijd het antwoordapparaat. Ik ben dan meestal met mijn werk bezig. In dit geval kun je je naam inspreken en tevens je telefoonnummer en welke tijd je bereikbaar bent. Meestal bel ik dezelfde dag nog terug. Omdat mijn therapie kortdurend en efficiënt is, heb ik geen wachtlijst. De school is goed te bereiken met het openbaar vervoer zowel vanuit de richting Leiden (bus 45 )als uit Den Haag (Bus 45 & 46). Ook met eigen vervoer goed bereikbaar, bovendien voldoende en gratis parkeergelegenheid

Tarieven

Orientatiegesprek: kostenloos, duur ongeveer 45 minuten

Individuele sessie:  € 80,- duur ongeveer twee uur

Sessie met partner / vriend(in):  € 50,- per persoon, duur ongeveer twee uur

Studenten en uitkeringsgerechtigen kunnen in overleg een korting krijgen

Consulten dienen na afloop contant betaald te worden

Kostenloos annuleren van een consult is mogelijk tot  24 uur voor aanvang. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een consult is de volledige bijdrage verschuldigd. 

Praktijk informatie

Bevrijdend Ademwerk. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Share This:

Gepubliceerd door

Willem Overvliet

Ik help je om je adem te bevrijden van alles wat je is opgelegd,maar ook van wat je jezelf hebt opgelegd. Zodat je weer vrij en onbevangen kunt leven.