Je bent bevoorrecht

Je bent bevoorrecht want als je dit nu leest, blijkt dat je op de eerste plaats belangstelling hebt voor Ademwerk. Maar vervolgens mag je je ook gelukkig prijzen dat je geboren bent in een welvarend land, waarin je niet uitsluitend bezig hoeft te zijn met overleven. Het is belangrijk om je te realiseren, dat je je eigenlijk in een uitzonderlijke situatie bevindt. Want mensen in de zogenaamde velen derde wereld landen, zijn dagelijks bezig om in hun primaire behoeften zoals eten en drinken te voorzien, of verkeren in zulke levensbedreigende omstandigheden, dat zij niet de mogelijkheid hebben om zich met dit soort dingen bezig te houden.

Hoewel Ademwerk geen mentale bezigheid is, vereist het wel een vlijmscherp inzicht om je vastgeroeste patronen durven en willen te onderzoeken. Zodat je kunt zien en ervaren hoe je jezelf hebt vastgezet, met je adem, maar ook met je lichaam, om emoties en gevoelens te verdringen. Enkel met dit doel is het zinvol, om  je verstandelijke vermogens te gebruiken. Voor het verwerken van oude verdrongen gevoelens en emoties, werd vroeger in het Oosten allerlei vormen van meditatie gebruikt.

Maar heden ten dage zijn hiervoor in het Westen, velen uiterst effectieve  vormen van lichaamsgerichte therapie ontwikkeld, waaronder Bevrijdend Ademwerk. Bevrijdend Ademwerk om het verleden te integreren, en je gevoel te openen vanuit je hart. Want als je hart zich niet opent, blijft het een verstandelijk gebeuren, dat nooit zal leiden tot een puur en spontaan aanwezig zijn.

denken
Ik denk- dus ik ben: dat is filosofie. Ik adem dus ik ben: dat is ervaring

Bevrijdend Ademwerk. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Share This:

Gepubliceerd door

Willem Overvliet

Ik help je om je adem te bevrijden van alles wat je is opgelegd,maar ook van wat je jezelf hebt opgelegd. Zodat je weer vrij en onbevangen kunt leven.