Het ‘ik gevoel’

De meeste mensen die belangstelling hebben voor Ademwerk hebben over het algemeen een ‘ik gevoel’. Zij willen persoonlijk groeien naar een buitengewone bewustzijnstoestand, of streven naar een hoger doel. Men heeft het gevoel een ‘ik’ te zijn waaraan gesleuteld en verbetert moet worden. Een ‘ik’ die wanneer uiteindelijk verandert, volledig zichzelf kan zijn. Wanneer je jezelf hier in herkent dan zal je zonder enige twijfel  ook proberen om de inzichten die je op deze website leest, te gebruiken voor het verstevigen van je ‘ik positie’. Maar als je dat in je achterhoofd hebt dan zal je alleen maar worden teleurgesteld, want je zult hier niets lezen wat kan bijdragen aan je persoonlijke ambities. Er valt hier niets te halen of te bemachtigen. Die verwachting wil ik je juist ontnemen. Omdat alles wat kan bijdragen aan je ambitieuze persoontje alleen maar bevestigd dat je je nog een ‘ik’ voelt die veranderd moet worden. Maar die ‘ik’ wat je denkt te zijn is niet meer dan een rol die je speelt. Het bestaat niet echt, het is slechts een denkbeeld, dat voortkomt uit het verleden. Wanneer je dit in twijfel trekt, ga dan eens op zoek naar de ‘ik’ die dit leest, ik weet zeker dat je niemand zult vinden. Want wat je werkelijk bent is gewaarzijn waarin je ‘ik’ verschijnt. Dat is niet iets buitengewoons of exclusiefs, het is gewoon wat je bent. Als je nu kunt overwegen het geloof in een ‘ik’ in twijfel te trekken zul je alles wat je hier  leest met andere ogen gaan zien

Bevrijdend Ademwerk. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Share This:

Gepubliceerd door

Willem Overvliet

Ik help je om je adem te bevrijden van alles wat je is opgelegd,maar ook van wat je jezelf hebt opgelegd. Zodat je weer vrij en onbevangen kunt leven.