Ademwerk & Gedachten

Zodra je een bewuste verbinding maakt met je ademhaling, maak je onmiddellijk contact met jezelf. Maar met ademwerk zul je tevens merken hoe groot het krachtenveld van je gedachten is. Het ene moment ben je alert en bewust bij je ademhaling aanwezig, en het volgende moment raak je weer onbewust. Dan ben je door je gedachten weer volledig opgeslokt. Als je merkt bij het opnieuw bewust worden dat je vlak daarvoor nog onbewust was, begin er dan niet tegen te ‘vechten’, maar accepteer het. Want alles wat tijdens het ademen gebeurt is goed.

Alle ongemakken die tijdens het ademen worden ervaren, zijn tekenen dat er emotionele energie naar de oppervlakte komt, die geintegreerd wil worden. Ongemak wat tijdens een ademsessie wordt ervaren, heeft dikwijls te maken met het verleden dat aan je voorbij trekt. Geef je eraan over, en heb vertrouwen in het proces dit helpt je om in contact te blijven, bij datgene wat er zich op dat moment aandient. Wanneer je dit niet accepteert ontstaat er weerstand. Dan ben je weer ver van jezelf afgedwaald ,   en opnieuw verzeild geraakt in je geconditioneerde gedachten. Dan loop je de authentieke emotionele ervaringen mis, en draai je steeds in kringetjes rond zonder dat je verder komt.

https://www.ademwerkopleidingen.nl

Bevrijdend Ademwerk. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Share This:

Gepubliceerd door

Willem Overvliet

Ik help je om je adem te bevrijden van alles wat je is opgelegd,maar ook van wat je jezelf hebt opgelegd. Zodat je weer vrij en onbevangen kunt leven.