Aan de lezer

Aan de lezer, de artikelen op deze site zijn de neerslag van een belangrijk deel van mijn leven. Het is niet alleen het resultaat van studie. Datgene wat wordt beschreven is vooral gegroeid en voortgekomen uit ervaring en bewustwording. Inzichten zijn vaak ontstaan na een persoonlijk doorleven. Alle artikelen zijn in de loop van de jaren door mij geschreven, en staan helemaal op zichzelf. Dat betekent dat er soms herhalingen in voorkomen. Dat kan weerstand bij de lezer oproepen. Maar herhaling kan ook een krachtige uitwerking hebben op je eigen proces. Over en hoe de vragen over mijn eigen proces zijn beantwoord, kun je in op deze site tegenkomen. Overigens sta ik open voor feedback, want het is niet de bedoeling hier het laatste woord te hebben. Men zal ook geen onleesbare academische taal aantreffen. Bovendien is dergelijk woordgebruik niet mijn sterkste zijde, dus laat ik dit met plezier over aan mensen die daar wel in thuis zijn. Door mijn manier van schrijven hoop ik dat het voor iedereen leesbaar is. Of ik daar in geslaagd ben, laat ik graag aan de lezer over. De inhoud van deze site is vooral bedoeld voor iedereen, die zoekende is naar het antwoord op de vraag, hoe men zich kan verbinden met het huidige moment.

Bevrijdend Ademwerk. St.Bonifaciusstraat 22. 2264 AM Leidschendam. Contact

Share This:

Gepubliceerd door

Willem Overvliet

Ik help je om je adem te bevrijden van alles wat je is opgelegd,maar ook van wat je jezelf hebt opgelegd. Zodat je weer vrij en onbevangen kunt leven.